Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Friday, July 23, 2010

kisah rakanku (18sx) hehe

tetiba ak teringat ada satu cerite ni kn,,
dlu ak lepak kat uma lme ak kat bukit baru,,
ah lupa nk gtaw yg cerita ni ada sensored cket,,, 18sx,,
haha,,, mmg ak xtpu,, law korg nk tanggung akibat dr cerita ni,,korg teruskn bace,,

ok balik kat cerita ak ni td,,,
dlm geng2 ak ni kn, ada sorg membe ak ni,, pengkid,,
bese aa membe2 ak dlu xde la baik sgt,,
then ada sorg membe ak ni laki, nme dia mat,,,
ada la satu ari ni,,sblom dia dtg lepak ngn kitorang, membe2 ak yg len gtaw ak,, yg mat ni ada knl ngn sorg pompuan,, yg pompuan ni actually membe ak yg pengkid ni,nk knekn si mat,,
tiap2 mlm si mat ni slalu aa gayut2 sume,ckp lucah sume kn,,,
tp bila kitorg tnya dia,cmner ngn awek yg dia usha,dia ckp minah tu xlayan dia,,
padahal kitorang taw kebenarannya,,,
hehe si mat ni siap anta pic2 b*g*l dia lg,,,haha,, pastu dak pompuan ni bese aa sebarkn pic2 cmni,,
haha kesian ak kat si mat ni,,

2 comments:

aina said...

hahahhaa.. lepastu, last2 dia tau tak???

SPONGE said...

haha lepas tu ak xtaw la sbb da xcampor ngn dorg lg,,