Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Monday, June 27, 2011

tersalah tulang rusuk..


kalau kita ada hubungan ngan seseorang, memang indah sangat2.. aku berani cakap ni sebab aku pernah mengalaminya.. selain parent, ada gak someone yang care pasal kita.. masa aku bercinta dulu, memang aku rasa bahagia, bahagia macam dah kahwin,,hehehe,, tapi belum lagi buat macam dah kahwin ea.. aku still jaga tingkahlaku aku lagi..
tapi bila dah putus cinta, teruk bai.. kalau seseorang tu xamek berat pasal hubungan dia tu, xde lah sakit sangat bila putus cinta.. tapi kalau yang jenis macam aku nih.. agak susah lah..
masa tu aku memang sayang sangat kat ex aku ni,, aku macam dah confirm minah tu jadi bini aku, siap bawak dia jmpe mak ayah aku, then aku pon dah jumpa parent dia.. parent dia pon dah kenal parent aku.. memang xpnah terfikir pon yang kitorang xde jodoh.. then bila dia dah merantau, dah jumpa orang2 baru, hmmm.. paham2 lah..

masa tu, aku dah macam orang gila dah,, kat kelas,membe2 panggil pon aku xperasan.. pastu malam2 nanges (jujur).. hampir seminggu aku camnih.. tapi naseb bek lah ada la membe2 aku yang sporting leh bagi sokongan kat aku nih,, siap ajak makan soul garden lg.. kalau dorang xde, aku pon xtao lah,,

sekarang ni pon aku malas dah nak fikir2 benda2 nih sume.. bercinta lah,, ape lah.. sebelum ni aku dah jatuh hati ngan sorang perempuan ni tapi nak buat camner kan, orang dah xsuka,dia pon aku dengar2 citer dah minat orang len.. dah 2 kali dia cakap dia xsuka aku.. so aku rasa there won't be streak 3 times.. lagipon aku dah nekad, kalau aku xdapat usha dia, aku xnak pikir benda2 nih sampai ada orang datang minang.. yup nampak pelik,tapi nak buat camner kan.. hahaha.. xde lah,, aku ni jenis xsuka kalau nak bercinta main2.. sebab aku ni kalau nak cari awek, aku nak kekal sampai kawen,, oo yeah... kawin...

haha ni sumer citer nora elena lah nyer pasal.. pikir bercinta je bila tengok citer tu.. tapi siti saleha tu cantik,,, sebab tu kot ramai suka tengok citer tu..

dah2.. masa tok solat subuh,,, hopefully,my heart empty again..

1 comment:

:: Shikin Dalib :: said...

salam...suka baca blog awk..rsa mcm comel gitu..sbb xpernah baca blog lelaki lain yg tulis mcm kat blog awk..btw, teruskan menulis ye :)