Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Monday, September 26, 2011

nak menantu?haaaa~~~

yeeehaaa... halooo follower2 dan reader2 blog gua.. hawaw u?? good? haaa its good to hear if you fine so i dont have to FINE you.. (sewel seketika)

lama sudah tak mengepos entri lam blog nih.. kira2 sejak post pasal tawaran keje celcom dlu tu... lama gak lah~~...

masa aku tulis nih,jam tunjuk pukul 6.14 pagi.. masa ni aku baru balik dari kedai.. penat siot.. aku post ni pon sebab nak gtaw sikit,,

semenjak aku kerja kat kedai nih, ramai gak la membe2 ayah ngan mak aku datang makan kat sana.. benda yang paling kerap dorang tanya "bila nk ada menantu" sambil jeling2 kat aku.. ish tampo kang,..jeling2 ada makna,,hahaha,,

aku ni sebenarnya bukan xnk kawen, tapi buat masa skang, aku belum boleh terima sape2 lagi lam idop aku,, yer benda ni personal, tapi memandangkan aku takde diari, then reader aku pon seciput, tu pon tah baca ke tak entri aku nih, aku luahkan lah kat sini.,.

kenapa?? nape aku xbole nak terima sape2?? wopucitau... hahaha... speaking beb... xde aa...
putus cinta sebab ada laki lain, rejected few times, still unemployed.. tu la antara sebab aku xbole nak terima sape2.. yes memey la lam ati aku ni simpan perasaan kat someone but "2 times is enough" (yer ini adalah sedikit puzzle untuk anda selesaikan)... hak hak hak..

papepon, sape je yang menjadi tulang rusuk aku, aku akan terima bila masa sudah sampai.. (manisnya ayat itu)

salam 1 malaysia... peace....

6 comments:

~Nana 귀여운~ said...

betul tuh..bila lagi ? hahha

SPONGE said...

haha bila tiba masanya..^^

tia said...

telanjat mimi...haha, semoga berjumpa dengan tulang rusuk kau :) wuuuuu!

SPONGE said...

haha trimas oya,, aminnnn...

F@iZ@H said...

semoga cpt diperjumpakan dgn tulang rusuk ko.....aminnnnnn.aku pn xjmpe2 mr.right lg...sob3...=(

SPONGE said...

paijah,, jgn sedeh2,, ni sume keje yg kat atas tu... ak pon redha je,, semua org yg ak jmpe bukn tulang rusuk ak,,huhu...