Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Thursday, January 13, 2011

keje oh keje




aku sekarang ngah praktikal nih,, bila dah praktikal nih,baru aku rasa betapa indahnya waktu belajar kat U.. pegi kelas, dengar lect pot pet, pastu balik.... mase keje nih, xde masa nak rehat. keeeeeeje je koje.. kalau kat kuliah, ada je lecturer batal kelas, ada je free time.. nk ponteng pon rileks je,, kalau keje nih, mana ada hari batal keje,,, mana boleh ponteng,,, no attendance,no money... kalau masa belajar, no attendance, money loaded (bagi yang ada PTPTN xpon PAMA xpon JPA xpon segala ape source duet korang... memang heaven...





psst: camner leh masuk perkataan ney tu lam pic ni,, ak betul2 xperasan,,

2 comments:

vindemiatrix said...

note tue... npe tak M hahahah

SPONGE said...

note ape??