Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Friday, July 1, 2011

Kerja.......

haih aku still belum dapat keje lagi.. kusut kepala bila fikir pasal kerja.. ramai dah makcik2 yang nk kenenkan anak dia kat aku tanya aku ni keje mana,,hehehe,, tanam anggur.. tu lah perumpamaan yang orang menganggur slalu cakap.. kalo tanam anggur, tentu dah berbuah dah..

mintak keje,, dah macam2 aku mintak.. baik government,swasta, sume aku dah apply.. sampaikan ada yang bukan jurusan aku pon aku apply.. kat jobsmalaysia,da lebih 5 job apply,,, kat jobstreet, dah lebih 10 dah.. kalau online xbole pakai,konon2 by hand lg bagus, pon aku dah banyak company aku dah anta by hand aku nyer resume... Maybank KL ngan Melaka, kilang sayap kapal terbang CTRM, banyak lagi lah aku dah hantar resume aku nih,,

esok nak hantar resume aku kat BSN lak,, ada kawan parent aku ni nak tolong hantarkan.. lusa lak aku sendiri turun KL, anta resume kat klcc.. nk apply kat petronas lak.. dah banyak dah usaha nak cari kerja nih.. mungkin belum rezeki kot,, xpe aku tawakal je.. mudah2an nanti boleh dapat kerja tetap yang boleh jadi sumber pendapatan tok aku dan bakal bini ngan anak2 aku nih,,, dah ada duet baru bole pikir cintan2 nih haha..


psssst, hidop mau untung...

5 comments:

acheeqa_farhana said...

oi..gud lak..kite serupe..hehehe...

schaze zainn said...

kene usaha sikit dlm cari kerja ni.
kalo dulu kerja yg cari kite,
skrg kite yg kene cari kerja.
btw gud luck oke =D

SPONGE said...

trimas rakan2,,hehe,, usaha2 oo yeah..

CikWunny said...

hehe..biase la bob..aku pun skang ni keje biase2 je..nak cari duit rayer katakan...huhu..:)

SPONGE said...

yea2,, wani nk bg ak wet raya,,hehehe,,