Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Thursday, May 12, 2011

Website yang Best (promote2...hehe)

sejak2 aku bergelar anggur nih, kebanyakan masa aku habiskan ngan dok depan laptop jer,, mesti korang tertanya2 aku buat apa depan laptop lama2,, kalau korang xtertanya2 pon, ak tetap nak bagitao ape aku buat depan laptop nih,, ni dia senarai...

  • Facebook
  • Blogging
  • Permainan Online
  • Dota
  • Angry Birds
  • Movie

haa memang aku dok ngadap benda tu jela dari kol 12 mlm sampai 7 pagi.. pastu tdo, sampai kol 2 baru bangun.. HEAVEN! haa cakap pasal nih, aku nak gak la share website yang best2 mcm movie2 tok disedut ke,blog lawak ke,,mmg ni website yang aku selalu usha... kalau rasa2 korang ada free time then ada line internet, leh la tengok2 dan sedut2.. ni dia.., klik je kat tajuk2 website kat bawah ni...

MOVIE DOWNLOAD
LAWAK DAN INFORMASI
All About Guitar

actually ada lagi website yang best2 tapi nanti2 lah update,,hehe,, enjoy~~


6 comments:

shah said...

amboi..
pandai ambik hati aku nie..
nak request movie la tue..
hehehehehe..
2 blog aku ko letak sekali.
hehehehehe..
thanks ya..

SPONGE said...

shah, eh 2 blog?? blog ape lg 1?? bukan sembang kosong je ke?

shah said...

kakidownload pun aku punya la..
sapa lg..
ko nie pun..

SPONGE said...

eh,, ooo stor dvd tu ea,, peh gler siot ada 2 blog,, 1 blog pon xterlayan..~~hebat,,

shah said...

aku ingatkan ko tahu aku ada 2 blog..

sembangkosong
kakidownload

aku la punya...
copy paste jer..
tp kadang2 malas juga..

SPONGE said...

haha,, xpe ni baru tao,,
cuma nak gtaw ak ni dah selalu sedut kat kakidownload tu,, baru nk mintak izin skang,,xD