Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Friday, March 11, 2011

Crocodile Festival



>>haa amacam gambar kat atas tu,, ngeri kan... actually ni dinamakan perayaan buaya..
>>perayaan ni diadakan oleh satu etnik di pakistan iaitu etnik Sheedis..
>>sambutan ini diadakan di sebuah kuil @ tokong (aku pon xtao mana satu) di Manghopir, iaitu kawasan yang kering di Karachi..
>>sambutan ini disambut dengan memberi buaya2 ni makan sambil berjoget2 dan menyanyi..
>>tapi part paling best skali,haa tu kat gambar atas tu,, bapak budak tu sedang mengacah2 buaya tu,, pehh seram beb...
>>part ni dianggap boleh bagi "blessing" kat budak tu,,,huhuhu,,



SUMBER>>> sini

4 comments:

Auji Izra Sygku Dyla said...

perghh...kalau dh kena ngap tu menyesal x kesudah le jawabnye...

SPONGE said...

hehe,,, tu la pasal,, nk dpt bleesing knon,, mati nanti bru dpt bless,, ^^

Auji Izra Sygku Dyla said...

haha..audiii..susah betul..tapi nak buat mcm manakan...dah jadi amalan dorang tu..huihh..=.=

SPONGE said...

kita kalau nak letak atas ayam pon takot baby tu kne cakar..^^