Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Friday, March 25, 2011

Penghargaan atas Penghargaan ^^



haa cuba tengok sape punye blog yang dibulatkan kat image atas nih,,,
mesti tuan punye blog ni hensem,kn3...
ni actually post dari sebuah blog iaitu Sembang Kosong (SK)..
blog ni bolehlah layan sebab kadang2 entri dia pasal lawak,kadang2 info,,,
tengok follower dia pon dah tao blog ni best layan..
and entri dia kali ni nak promote kat 5 blog yang random..
and tgk tu,, blog MHR pon termasuk dalam 5 blog yang terpilih..
waaaaah tahniah...
haaa sebagai tanda trimas, MHR akan promote balik blog SK..
so sape2 sudi,jenguk2 lah blog SK ni ea..

link.. klik sini

7 comments:

SK said...

terus buat entri..
thanks la..
hehehehehe..
lgpun bro selalu komen,itu yg jd pilihan pertama tue..
hehehehehehe..

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. izinkan saya follow blog awak ek.. oleh itu, mai la singgah ke blog saya.. kalau suka follow ya.. thanks

SPONGE said...

SK- haha suka komen, sebab entri best,, ^^

AJ- jangan risau, kalau folow,mesti dibalas folow,, ^^

zmah said...

Akak suka kalau selalu dapat penghargaan.

SPONGE said...

akak zmah, sapo aje yg xsuke dapat penghargaan,, kalau blog MHR dah ramai follower nanti, nanti akn wat cam SK wat lah..

Mah@mahu said...

bila nak buat myblog mcm tu hehehhe..

SPONGE said...

mah@mahu, bila dah ramai follower,bru lah boleh wat cmtu.. baru ada impak sikit..hehe..