Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Thursday, March 31, 2011

Teka-Teki

masa MHR nak pergi kerja tadi, tetiba otak yang bergeliga ni dapat satu idea.. idea nak post entri baru,, hehe,, MHR nak bagi korang baca pastu jawab teka-teki nih,, haaa,,, berani cubalah.. ^^

  1. Kat dalam lautan pasifik, ada berapa banyak plankton kat laut tu?
  2. Cuba korang amek satu rumah pangsapuri kat Kolumpo,yang berpenghuni pastu at least 5 tingkat..korang teka ada bape banyak televisyen kat apartment tu.
  3. secara purata,berapakah jumlah helaian daun yang ada kat pokok ru dewasa?
  4. berapakah kelajuan kentut korang?
  5. kat malaysia ni,ada berapa banyak duit syiling 5 sen?

haaa jawab2...(¯―¯٥)

4 comments:

tia said...

haha, best teka teki kau tu, menawannnn

SPONGE said...

oya, dpt jwb x?

zmah said...

Ok...akak tak dapat jawab..

SPONGE said...

akak, xboleh putus asa...hehehe..