Sign Board

Pengikut-Pengikut SETIA (u follow me,i WILL follow u)

Monday, March 7, 2011

Marah (Peribadi)

WARNING: ENTRI NI BERDASARKAN KEHIDUPAN PERIBADI AKU.. FEEL FREE TO READ OF U WANT.. XDE KAITAN NGAN ORANG LAIN.. ^^

emmm mula2 aku nak jerit..........aaaaaaaAAAAAAAAAAA!!!...
hehe,, puas...
(atas sebab blog ni universal,xde kategori 18pl,aku xbole mencarut,so jerit lah yang mampu)

xde aa,, ada sorang minah ni kan,, sound2 aku..
ni life aku,, aku punya suka aa,, sound2 lak,, aku tao la aku xmungkin dapat sorang minah ni,,
tapi bia aa sape aku nak minat kan.. xsalah pon kalau minat,,, atas gara2 aku xlayan sorang membe dia ni, dia sound aku lak.. haish,, marah betul aku nih,, diri aku,nak suka sape, bia lah~~,, bukan mak bapak ko yang bayar kos aku kawen nanti,, sabo jela,,

3 comments:

mea_apple said...

ape lagi..kita bako jela..kita bako je...umah die..haha

mea_apple said...

ape lagi..kita bako jela..kita bako je...umah die..haha

SPONGE said...

nana,, angkat tangan macam saya..